:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Home Contact
introductie rechtsgebieden tarieven algemeneVoorwaarden

Rechtsgebieden

• Procesrecht
• Contractenrecht
• Arbeidsrecht
• Huur- en woonrecht
• Consumentenrecht
• Incasso/verbintenissenrecht
• Aansprakelijkheids- en letselschaderecht

Ik voer een algemene praktijk, waarbij de verdieping ligt op het vlak van het procesrecht, het contractenrecht (arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso, etc.), bepaalde vormen van executie en beslagrecht en bepaalde onderdelen van het bestuursrecht (meer in het bijzonder, maar niet alleen, betreffende de werkloosheidswet). Ik sta geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten onder het arbeidsrecht, op grond waarvan ik elk kalenderjaar volgens de normen van genoemde organisatie, tien opleidingspunten moet halen.Om bij te blijven op mijn vakgebied, volg ik jaarlijks ook cursussen die het beste aansluiten bij mijn praktijk. Op die manier voldoe ik aan de opleidingsvoorwaarden die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt. De Nederlandse Orde van Advocaten waakt over de kwaliteit van de dienstverlening door advocaten. Dat is goed voor u en voor mij. U krijgt dan goede hulp en ik blijf een goed professional.

Weet u niet precies onder welk rechtsgebied uw probleem valt, dan is dat niet erg. Ik zal dat samen met u achterhalen, als u mij om advies vraagt.

Hier geef ik wat voorbeelden. Heeft u problemen met uw werkgever of werknemer dan valt dat onder arbeidsrecht. Heeft u iets gekocht, maar de aankoop bevalt u niet omdat het niet is wat u ervan had mogen verwachten, dan valt dat onder het consumentenrecht. Wordt u ten onrechte met een vordering via de deurwaarder geconfronteerd, dan valt dit mogelijk onder incasso/verbintenissenrecht. Moet iemand u betalen voor een bewezen dienst en weigert die persoon dat te doen, dan valt dat ook onder incasso/verbintenissenrecht.
:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Copyright: 2013 I webdesign: www.webdrukdesign.nl