:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Home Contact
introductie rechtsgebieden tarieven algemeneVoorwaarden

Introductie

Ik ben mr. F.P. Dwarka Panday. In 1998 werd ik beëdigd tot advocaat en ik ben de kracht achter Advocatenkantoor Dwarka Panday. Ik weet natuurlijk niet waarom u mijn website bezoekt. Misschien bent u er bij toeval op beland, misschien staat het water u aan de lippen en zoekt u juridische hulp. Wat de reden ook is, u bent van harte welkom.

Als u juridische hulp nodig heeft en u kiest mij als uw advocaat, dan stel ik graag mijn jarenlange ervaring in de advocatenpraktijk en mijn kennis, beschikbaar om u te helpen. Samen zullen wij zoeken naar een oplossing op maat.

Belt of mailt u mij gerust voor een afspraak. Onder het tabblad, Rechtsgebieden, kunt u zien waar ik in gespecialiseerd ben. Als ik mocht merken dat u een probleem heeft op een rechtsgebied dat niet tot mijn specialisatie hoort, dan zal ik u doorverwijzen naar collega’s van wie ik weet dat u bij hen in goede handen bent. Heel belangrijk: Met mij mag u onderhandelen over de prijs. Samen zullen wij binnen de grenzen van het redelijke, proberen het recht bereikbaar voor u te maken. Want wie u ook bent en waar u ook vandaan komt, het recht is er voor ons allen, dus ook voor u.


:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Copyright: 2013 I webdesign: www.webdrukdesign.nl